Nederlandse taaltrajecten (NT2 niveau)

Bij Studie Plan Nederland bieden we een dynamische taaltraining aan die volledig is toegespitst op jouw werkcontext. Onze focus ligt op het ontwikkelen van jouw spreek- en luistervaardigheden met betrekking tot je werk. Deze training is speciaal ontworpen voor medewerkers die beperkt zijn in het spreken en begrijpen van het Nederlands.

Waarom Nederlands leren bij Studie Plan Nederland?

Praktijkgericht: We richten ons op de woorden en uitdrukkingen die veel voorkomen op de werkvloer. Je leert effectief communiceren met je collega’s, waardoor je zelfverzekerder wordt in je dagelijkse werkzaamheden.

Geen eindeloze grammaticaoefeningen: Bij Studie Plan Nederland vermijden we saaie grammaticaoefeningen. In plaats daarvan leggen we de nadruk op praktisch taalgebruik voor dagelijks gebruik.

Branche specifieke expertise: Onze docent is bekend met het jargon van de schoonmaakbranche. Hierdoor zijn de lessen en het lesmateriaal perfect afgestemd op de dagelijkse werkpraktijk van onze deelnemers.

Europees erkende methode: Ons lesmateriaal volgt de Europese Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen (ERK) methode, wat zorgt voor een gestructureerde en effectieve leerervaring.

Kortom, bij Studie Plan Nederland investeer je niet alleen in het verbeteren van je taalvaardigheden, maar ook in het vergroten van je zelfvertrouwen op de werkvloer. Ontdek hoe plezierig en efficiënt het leren van Nederlands kan zijn!

Duur en locatie
De duur van de opleiding is geheel afhankelijk van aantal  deelnemers. De lessen kunnen wekelijks plaatsvinden op eigen locatie. De dagdelen worden in onderling overleg bepaald.

De intake & eindtoets
Voordat we beginnen met de cursus, starten we met een persoonlijke intake. Dit stelt ons in staat om jouw huidige taalniveau en specifieke behoeften te begrijpen.

Aan het einde van het traject wordt een eindtoets afgenomen en ontvangt de kandidaat een certificaat voor het behaalde niveau.

RAS Subsidie
Voor het volgen van de opleiding ‘Nederlandse taal op het werk’ kan gebruik worden gemaakt van de subsidieregeling van de RAS max € 3.700,- per pers.
Dit maakt het volgen van de opleiding nog eens extra aantrekkelijk waardoor de opleidingskosten nihil zijn.

Graag informeren wij je over de mogelijkheden, verzorgen wij de subsidieaanvraag en zullen wij jullie hierin zoveel mogelijk ontzorgen.

NL taal