Telefonische acquisitie

Het eerste contact met een potentiële opdrachtgever is vaak telefonisch. Hier start de relatie of het nu wel of niet direct een opdrachtgever wordt. Met deze training ben je instaat meer afspraken te maken in minder tijd en ervaar je dat telefonische acquisitie ook gewoon leuk kan zijn.

Onderwerpen:

  •       Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes
  •       Structuur aanbrengen in je acquisitiegesprek (LSD)
  •       Stellen van de juiste open of gesloten vragen & stemgebruik
  •       Herkennen van leads en actief zoeken naar mogelijkheden
  •       Ombuigen van tegenwerpingen
  •       Beeldend spreken
  •       Concreet een aanbod doen
  •       Afsluiten en bevestigen

Aanpak, methode en middelen:
Voorbereiding door deelnemer vóór de training, door het beantwoorden van meerdere vragen (schriftelijke thuisopdracht), met als doel bewustwording van de persoonlijke rol binnen het team collega’s, sterkte, zwakte, kansen en bedreigingen, persoonlijk en werksituatie. Onze trainingen zijn erg interactief.
Tijdens deze interactieve sessies en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. De rollenspelen worden desgewenst toegesneden op uw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer hiermee direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan.

Resultaat van de opleiding:
Na de training hebben de deelnemers meer inzicht gekregen in telefonische acquisitie en het effect daarvan. Ze zullen zich meer bewust zijn van verkoopsignalen en zullen dit in de praktijk kunnen ombuigen naar succes.

Investering:
Investering bedraagt                                                                         € 295,00 per deelnemer.

Deze training kunnen wij ook in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via ons contactformulier of neem contact met ons op via telefoonnummer 023 -531 5186.

Sales Trilogie:
De sales trainingen: Telefonische acquisitie, Creatief verkoopgesprekken voeren en Succesvol onderhandelen, zijn drie op zichzelf staande trainingen. Gezien de rode draad die door deze trainingen loopt, bieden wij deze trainingen ook als trilogie aan. Kosten bedragen dan geen  € 885,00 per deelnemer maar € 795,00 per deelnemer. U kunt zich aanmelden voor deze sales trilogie middels de e-mail info@studieplannederland.nl.