Succesvol onderhandelen

Een contractbespreking of een voorstel aanbieden. Na de training kunnen de deelnemers concessies doen zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen en zijn zij instaat een onderhandelingsgesprek met succes af te ronden.

Onderwerpen:

  •       Diverse vormen van onderhandelingsvaardigheden
  •       Concessies & strategie
  •       Verbale- en non-verbale signalen
  •       Creëer een win- win situatie
  •       Voorstel doen, durf de opdracht te vragen
  •       Afsluiten

Aanpak, methode en middelen:
Onze trainingen zijn erg interactief. Tijdens deze interactieve sessies en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. De rollenspelen worden desgewenst toegesneden op uw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer hiermee direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan.

Resultaat van de opleiding:
Na de training kunnen de deelnemers concessies doen zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen en zijn zij instaat een onderhandelingsgesprek af te ronden.

Investering:
Investering bedraagt                                                                         € 295,00 per deelnemer.

Deze training kunnen wij ook in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via ons contactformulier of neem contact met ons op via telefoonnummer 023 -531 5186.

Sales Trilogie:
De sales trainingen: Telefonische acquisitie, Creatief verkoopgesprekken voeren en Succesvol onderhandelen, zijn drie op zichzelf staande trainingen. Gezien de rode draad die door deze trainingen loopt, bieden wij deze trainingen ook als trilogie aan. Kosten bedragen dan geen  € 885,00 per deelnemer maar € 795,00 per deelnemer. U kunt zich aanmelden voor deze sales trilogie middels de e-mail info@studieplannederland.nl.