Creatief verkoopgesprekken voeren

Om tafel zitten met uw relatie, helder en duidelijk antwoord geven op vragen, kennis tonen en de klant overtuigen om met u zaken te doen. Na deze training kunnen de deelnemers structuur aanbrengen in een commercieel gesprek en weten zij de leiding te (hervatten) behouden tijdens het gesprek.

Onderwerpen:

  •       Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes
  •       Structuur aanbrengen in het gesprek
  •       Verbale- en non- verbale communicatie
  •       Bewust worden en gebruik maken van je onderscheidende dienstverlening
  •       Behoefte analyse en deze beargumenteren
  •       Concreet aanbod doen
  •       Afsluiten en bevestigen

Aanpak, methode en middelen:
Onze trainingen zijn interactief. Tijdens deze sessies en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. De rollenspelen worden desgewenst toegesneden op uw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer hiermee direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan.

Resultaat van de training:
Na de training kunnen de deelnemers structuur aanbrengen in een commercieel gesprek en weten zij de leiding te behouden tijdens het gesprek.

Investering:
Investering bedraagt                                                                         € 295,00 per deelnemer.

Deze training kunnen wij ook in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via ons contactformulier of neem contact met ons op via telefoonnummer 023 -531 5186.

Sales Trilogie:
De sales trainingen: Telefonische acquisitie, Creatief verkoopgesprekken voeren en Succesvol onderhandelen, zijn drie op zichzelf staande trainingen. Gezien de rode draad die door deze trainingen loopt, bieden wij deze trainingen ook als trilogie aan. Kosten bedragen dan geen  € 885,00 per deelnemer maar € 795,00 per deelnemer. U kunt zich aanmelden voor deze sales trilogie middels de e-mail info@studieplannederland.nl.