Basis Veiligheid (B-VCA).

Deze online opleiding kan in zijn geheel voorgelezen worden!

Een unieke manier van leren die stimuleert en motiveert. Met als doel het behalen van het VCA diploma.

Een (Blended) E-learning van Studie Plan Nederland voor mindergeletterden. E-learning is niet voor iedereen de passende leermethode. Studie Plan Nederland heeft daarom een lesmethode ontwikkeld, hierbij wordt op een interactieve manier les gegeven.
De E-learning lesstof staat centraal en de cursist maakt kennis met digitaal leren. Middels een stem methode (laptop/ mobiele telefoon) worden cursisten betrokken bij de vragen.
De stem methode is gemaakt voor mindergeletterden of voor mensen die liever luisteren dan lezen. De leervorm sluit aan bij het taalakkoord van Minister Asscher (SZW).

In de cursus wordt geleerd hoe veiligheid in het dagelijks handelen past. De cursus is als VGM-opleiding bestemd voor alle (operationele) medewerkers.

De 1 of 2-daagse B-VCA cursus bestaat uit:

  • VCA lesboek
  • Toegang E-Learning portaal
  • Toegang tot VCA oefentoetsen en proefexamens
  • Voorlees functie in het E-Learning portaal
  • Klassikale training
  • VCA examen
  • VCA certificaat

Aanpak, methode en middelen:
Klassikale trainen kan al vanaf 1 deelnemer in onze open agenda, op meer dan 20 locatie door het land. Voor aanvang van de training ontvangt de cursist het VCA lesboek met daarin de lesstof die tevens als naslagwerk kan worden gebruikt. De training en het lesmateriaal zijn geheel gebaseerd volgens de eindtermen CCvD-VCA van het SSVV en gericht op het B-VCA examen.

Duur van de training:
Twee of vier dagdelen.

Resultaat van de training:
Na de training zijn de deelnemers instaat het examen, dat wordt afgenomen door een erkend exameninstituut, succesvol af te ronden. Het diploma is erkend in het kader van VCA- certificering en kent een geldigheidsduur van 10 jaar.

Investering:

1-daagse VCA opleiding bedraagt                                              € 270,00 p.p.*
Inclusief lesmateriaal en één examen.

2-daagse VCA intensief bedraagt                                               € 395,00 p.p.*
Inclusief lesmateriaal en één examen.

E-learning in combinatie met één examen                                € 160,00 p.p.*

Thuisstudie online inclusief lesboek en verzendkosten         €   99.95 p.p.*

*Investering is op basis van een Nederlands lesboek en een Nederlands VCA examen, voor anderstalige VCA opleidingen gelden andere tarieven.

Al onze tarieven voor een open trainingen zijn exclusief € 15,00 lunchkosten per persoon.

In-company kunnen wij de VOL-VCA training ook in het Engels en Pools verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via info@studieplannederland.nl. Examenkosten op locatie zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.